Menu
Your Cart

ЛАПТОПИ

Бренд: Acer Шифра: NX.HVUEX.01J
 • AMD Ryzen 3 3250U
 • 16G
 • 256GB
 • 15.6" FHD
24,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82KU006SRM
 • AMD Ryzen 3 5300U
 • 8G
 • 256GB
 • 15.6" FHD
24,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 81WE00T9RM1
 • Intel Core i3-1005G1
 • 12G
 • 256GB
 • 15.6" FHD
25,240ден.
Бренд: HP Шифра: 1245678
 • Intel Core i3-1125G4 
 • 8G
 • 256GB
 • Windows 11 Home
25,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82KU006VRM
 • AMD Ryzen 3 5300U
 • 8G
 • 256GB
 • 15.6" FHD
25,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 81W4002SRM3
 • AMD Ryzen 3 4300U
 • 20G
 • 256GB
 • 15.6" FHD
25,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82KU006VRM1
 • AMD Ryzen 3 5300U
 • 12G
 • 256GB
 • 15.6" FHD
26,550ден.
Бренд: Acer Шифра: 1229137
 • Intel Pentium N6000
 • 8G
 • 512GB
 • 17.3" FHD
26,890ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 81WE00T9RM2
 • Intel Core i3-1005G1
 • 20G
 • 256GB
 • 15.6" FHD
27,500ден.
Бренд: Acer Шифра: 1254740
 • AMD Ryzen 5 3500U
 • 12G
 • 512GB
27,550ден.
Бренд: HP Шифра: 1264754
 • AMD Ryzen 3 5300U
 • 8G
 • 512GB
27,550ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599871541
 • Intel Core i3-1005G1
 • 4G
 • 128GB
 • 14.0" FHD multi-touch
27,710ден.
Прикажи 37 до 48 од 196 (17 Страна(и))