Menu
Your Cart

ЛАПТОПИ

Бренд: Acer Шифра: 20554
 • AMD Ryzen 3 5300U
 • од 8GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • 14.0" FHD IPS
30,110ден.
Lenovo V15 G4 IRU Lenovo V15 G4 IRU
Нов модел
Бренд: Lenovo Шифра: 83A100ABRM
 • Intel Core i5-13420H
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1TB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics
30,150ден.
Бренд: Acer Шифра: 22697
 • AMD Ryzen 5 7520U
 • 16GB DDR5
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
30,360ден.
Бренд: HP Шифра: 725G5EA
 • Intel Core i5-1335U
 • од 8GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Intel UHD graphics
30,940ден.
HP 15s HP 15s
Нема на залиха
Бренд: HP Шифра: 599879063
 • Intel Core i5-1235U
 • од 8GB до16GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Windows 11 Home
31,110ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23204
 • 16" WUXGA IPS 300nits
 • AMD Ryzen 5 7530U
 • од 16GB до 64GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • AMD Radeon Graphics
31,760ден.
HP Pavilion x360 14 HP Pavilion x360 14
Нови количини
Бренд: HP Шифра: 599877913
 • Intel Core i3-1215U
 • 8GB DDR4
 • 256GB SSD NVMe
 • Windows 11 Home
 • 14" FHD Touchscreen
31,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT00A5RM1
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
31,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23175
 • Intel Core i5-1335U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
32,760ден.
Бренд: HP Шифра: 725G7EA
 • Intel Core i5-1335U
 • од 16GB до 32GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Intel UHD graphics
33,960ден.
IdeaPad Slim 3 15ABR8 IdeaPad Slim 3 15ABR8
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 22582
 • AMD Ryzen 7 7730U
 • 16GB DDR4-3200
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS 300nits
34,120ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599880317
 • AMD Ryzen 5 5625U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • AMD Radeon Graphics
34,860ден.
од 1 до 12 | вкупно: 12 производи (1 Страни)