Menu
Your Cart

ЛАПТОПИ

Бренд: DELL Шифра: 599880314
 • Intel Core i5-1135G7
 • од 8GB до 16GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 120Hz
26,680ден.
Бренд: DELL Шифра: 599880194
 • Intel Core i5-1135G7
 • од 8GB до 16GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
28,100ден.
IdeaPad 3 15IAU7 IdeaPad 3 15IAU7
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 22577
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
28,780ден.
Бренд: DELL Шифра: 599880195
 • Intel Core i5-1135G7
 • од 8GB до 16GB
 • 256GB SSD NVMe
28,890ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT008PRM
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Iris Xe Graphics
29,730ден.
Бренд: HP Шифра: 6S778EA
 • Intel Core i5 1235U
 • од 8GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
29,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT00A5RM
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Iris Xe Graphics
Продадени повеќе од 60 лаптопа
29,990ден.
Lenovo V15 G4 IRU Lenovo V15 G4 IRU
Нов модел
Бренд: Lenovo Шифра: 83A100ABRM
 • Intel Core i5-13420H
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1TB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics
30,150ден.
Бренд: HP Шифра: 725G5EA
 • Intel Core i5-1335U
 • од 8GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Intel UHD graphics
30,940ден.
HP 15s HP 15s
Нема на залиха
Бренд: HP Шифра: 599879063
 • Intel Core i5-1235U
 • од 8GB до16GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Windows 11 Home
31,110ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT00A5RM1
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
31,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23175
 • Intel Core i5-1335U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
32,760ден.
Бренд: HP Шифра: 725G7EA
 • Intel Core i5-1335U
 • од 16GB до 32GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Intel UHD graphics
33,960ден.
Бренд: Acer Шифра: 23029
 • Intel Core i5-1335U
 • 16GB LPDDR5
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
35,440ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82K101A9RM
 • Intel Core i5-11320H
 • од 8GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • RTX 3050 4GB
37,750ден.
од 1 до 15 | вкупно: 43 производи (3 Страни)