Menu
Your Cart

ЛАПТОПИ

Бренд: Lenovo Шифра: 82RK008XRM
 • Intel Core i7-1255U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 300nits
Продадени повеќе од 30 лаптопа
38,100ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT0055RM
 • Intel Core i7-1255U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 250nits
38,100ден.
IdeaPad Slim 3 15IRU8 IdeaPad Slim 3 15IRU8
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 23070
 • Intel Core i7-1355U
 • 16GB LPDDR5
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
39,260ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23200
 • Intel Core i7-1355U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
39,460ден.
Lenovo V15 G4 IRU Lenovo V15 G4 IRU
Нов модел
Бренд: Lenovo Шифра: 83A10077RM
 • Intel Core i7-1355U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
39,990ден.
ThinkBook 15 G4 IAP ThinkBook 15 G4 IAP
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 21DJ0053RM
 • Intel Core i7-1255U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
43,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 20TD001QRI
 • Intel Core i7-1165G7
 • 16GB DDR4
 • 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
44,220ден.
Бренд: Acer Шифра: 22698
 • Intel Core i7-1255U
 • од 32GB до 64GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
44,970ден.
ThinkBook 14 G2 ITL ThinkBook 14 G2 ITL
Минимална количина
Бренд: Lenovo Шифра: 20VD0093RM
 • Intel Core i7-1165G7
 • од 16GB до 40GB
 • 256GB SSD NVMe
 • 14" FHD 250nits
50,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23238
 • 16" WUXGA IPS 300nits
 • Intel Core i7-1355U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
51,950ден.
Бренд: Acer Шифра: 23145
 • 17.3" FHD 120Hz
 • Intel Core i7-11800H
 • од 8GB до 64GB
 • 512GB SSD NVMe
 • GTX 1650 4GB
52,150ден.
Asus ExpertBook Asus ExpertBook
Нема на залиха
Бренд: Asus Шифра: 599880323
 • 14.0" FHD
 • Intel Core i7-1260P
 • 16GB DDR4
 • 512GB SSD NVMe
 • Windows 11 Pro
53,340ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 21E6006YRI
 • Intel Core i7-1255U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS 300nits
56,190ден.
ThinkPad E16 Gen 1 (Intel) ThinkPad E16 Gen 1 (Intel)
Нов модел
Бренд: Lenovo Шифра: 21JN0007RI
 • 16" WUXGA IPS 300nits
 • Intel Core i7-1355U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
56,190ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 21JK00BYRI
 • 14" WUXGA IPS
 • Intel Core i7-1355U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
56,420ден.
од 1 до 15 | вкупно: 40 производи (3 Страни)