PRN MFP HP OJ 7720 Wide A3

Ново PRN MFP HP OJ 7720 Wide A3
Основни карактеристики
Брзина на ринтањ - Ц/Б [стр/мин]34
Брзина на испис - боја [стр/мин]34
Резолуција на испис [дпи]4800x1200
Вриеме на испис на првата страна [с]0
Брзина на копирањ - Ц/Б [стр/мин]34
Брзина на копирањ - боја [стр/мин]0
Резолуција на копирањ [дпи]4800x1200
Време на копирањ на првата страна [с]0
Распон на зум во копирањ - од [%]0
Распон на зум во копирањ - до [%]0
Меморија [МБ]512
Процесор-
ЕмулацијаPCL 3
Вид на скенерflatbed
Резолуција на скенирањ - физичка [дпи]2400x4800
Резолуција на скенирањ - софтвер [дпи]4800x4800
Опции 
Дуплеkcda
Останати карактеристики
Проширливост [МБ]0
Фиока за влез [листови]150
Кратенка за излез [листови]100
Подржани формати за исписA4
ЛЦД екранda
Ауто бираве 
Мјесечен капацитет [стр.]30000
АДФ [стр.]0
Факс [Кбпс]0
МастилоHP 953
ОС компатибилност
  • Windows 7
  • Windows XP
Конектори
Интерфејс
  • 802.11b/g
  • Ethernet
  • USB


Напиши коментар

Ве молиме најавете се или регистрирајте се за да можете да напишете коментар
  • Прегледи: 26
  • Бренд: HP
  • Шифра: 0379593
  • Залиха: Има
  • 10,000ден.

Тагови: PRN MFP HP OJ 7720 Wide A3