Menu
Your Cart

Интернет, музика и филм

Бренд: Lenovo Шифра: 599877627
 • AMD 3015e
 • 4G
 • 64GB
 • 11.6" HD 
 • Win10 Pro
10,540ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599877628
 • AMD 3015e
 • 4G
 • 64GB  eMMC
 • 14" HD 
 • Win10 Pro
12,630ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599877626
 • Intel Celeron N5100
 • 4G
 • 64GB
 • 11.6" HD IPS Touch
 • Win10 Pro
13,460ден.
Бренд: Acer Шифра: NX.HE3EX.03Y
 • Intel Celeron N4020
 • 4G
 • 256GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 250 nits
15,990ден.
Бренд: HP Шифра: 599270536
 • Intel Celeron N4020
 • 8G
 • 256GB
 • 15.6" HD
15,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599270232
 • Intel Celeron 6305
 • 4G
 • 256GB SSD NVMe
16,100ден.
Бренд: HP Шифра: 48M32EA
 • AMD Athlon 3150U
 • 4G
 • 256GB SSD NVMe
16,340ден.
Бренд: Acer Шифра: 21438
 • AMD Athlon 3020e
 • 4G
 • 128GB SSD NVMe
16,460ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82H800WARM
 • Intel Celeron 6305
 • од 4GB до 12GB
 • 128GB SSD NVMe
17,280ден.
Бренд: Asus Шифра: 599877560
 • AMD Ryzen 3 3250U
 • 4G
 • 256GB
17,450ден.
Бренд: HP Шифра: 48M33EA
 • AMD Athlon 3150U
 • 8G
 • 256GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD
17,590ден.
Прикажи 1 до 12 од 21 (2 Страна(и))